Ex-alumne ens visita i fa una proposta

El passat divendres 4 de Novembre ens va visitar el nostre ex-alumne Sergio Guerrero. En Sergio ens va explicar la seva trajectòria des de que era un alumne dolent a la ESO. Desprès va fer al Ramis el Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i xarxes i tot va canviar al trobar la seva passió. Ens va comentar com encara que li van dir que no el volien, va insistir en fer les seves pràctiques a Silme (www.silme.es/). Ho va aconseguir i també quedar a fer feina una vegada acabades les pràctiques. Res es impossible per en Sergio i desprès de fer un molt brillant Grau Superior al Ramis va començar a estudiar a la Universidad Europea de Madrid.

Ens va explicar que el primer any universitari el va fer a distància des de Menorca, estalviant doblers mentre feia encara feina a Silme. El segon curs va partir a viure i estudiar a Madrid. Poc desprès va aconseguir entrar com a becari a Microsoft i arribà també a estar contractat per l’empresa americana.
Actualment fa feina a Azure (la part de Cloud computing de Microsoft), viatja molt i encara té temps per iniciar estudis d’empresarials.
Desprès de comentar les noves tecnologies amb els nostres alumnes, entre elles les innovadores Big Data, IOT (Internet de les coses), les eines cognitives de Microsoft, etc. va proposar als alumnes interessats rebre «mentoring» per part seva i aprofundir en noves tecnologies. Es cercarien projectes a iniciar i en un futur, si fos possible, derivar al nou Cente Bitd’Alaior.


Agraïm molt a en Sergio la seva proposta i esperem que els nostres alumnes la aprofitin.

Comments